Sabun Al-Razi

Kita lihat apa kesan penggunaan Sabun Al-Razi dulu!!

 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Testimoni Sabun Al-Razi1 Testimoni Sabun Al-Razi2 Testimoni Sabun Al-Razi3 Testimoni Sabun Al-Razi4 Testimoni Sabun Al-Razi5

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

 

Sabun Untuk Kecantikan Kulit dan Wajah Anda

Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C. Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.

 

Ramuan Istimewa Sabun Al-Razi

  • ALOE VERA / LIDAH BUAYA : Membantu merawat parut jerawat, bekas luka dan mengurangi keradangan kulit. Ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang sunburn kerana terdedah pada sinaran matahari.
  • MINYAK TEA TREE : Membantu mengatasi kulit berjerawat. Kandungan bahan aktif nya sangat efektif untuk menghapuskan bakteria penyebab jerawat dan mengecutkan jerawat dengan lebih cepat.
  • OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN : Membantu merangsang penghasilan sel2 kulit yang baru, menanggalkan sel-sel kulit mati an parut selain melembab dan menghaluskan kulit.
  • EKTRAK MENTIMUN : Sangat bermanfaat untuk mengatasi kulit kering dan bersisik, kulit yang terbakar akibat berjemur di bawah sinar matahari, menyegar dan melembabkan kulit selain kaya vitamin dan mineral penting untuk kesihatan kulit.
  • VITAMIN C : Vitamin penting yang mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi.
  • EKTRAK BAWANG PUTIH : Kandungan bahan aktif nya membantu merawat jerawat batu dengan sangat berkesan serta berupaya melembutkan kulit wajah.
  • EKTRAK SERAI : Manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka.

** Gunakan tanpa was-was. Berdaftar dengan KKM : NOT131103088K

 

Apakah antara masalah kulit yang dapat diatasi?

  • MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT JERAWAT
  • MEMBERSIH SECARA MENDALAM
  • MENGHILANGKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD
  • MENGURANGKAN MASALAH PIGMENTASI
  • MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM/GELAP
  • MENYERAGAMKAN TONA KULIT TIDAK SEKATA
  • MENGURANGKAN KEDUTAN / PENUAAN
  • MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
  • MENGAWAL MINYAK BERLEBIHAN

 

checkout banner Sabun Al-Razi

 

Cara Guna Sabun Al Razi

  1. Basahkan muka dengan air suam/biasa,
  2. gosokkan sabun Al-Razi pada tapak tangan sehingga berbuih,
  3. kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke wajah selama 2-3 minit sebelum
  4. Bilas dan keringkan wajah dengan tuala bersih.
  5. Gunakan 2 kali sehari secara teratur, pagi dan malam sebelum tidur untuk hasil terbaik.

** Boleh digunakan lelaki dan wanita serta semua peringkat usia.
** Boleh juga digunakan untuk mandian seluruh tubuh.

 

FAQ : SABUN AL RAZI

Berkesan ke sabun ni?

Belum cuba, belum tahu. In Shaa Allah berkesan dengan pemakaian secara konsisten.

Sabun ni boleh tahan berapa lama?

1-2 bulan bergantung pada kekerapan pakai.

Macam mana nak keluarkan sabun ni? Kan dalam bekas.

Tak perlu keluarkan. Nanti sabun mudah cair. Basahkan tangan dan gosok di sabun. Ambil buih.

Halal ke?

Semestinya halal. Jika tak, saya pun tak berani nak pakai dan tak akan jual pun.

1 kotak tu ada apa je?

1 kotak ada 2 sabun ya.. 1 sabun 30g. tiada krim toner dll. sabun sahaja..

Apa kandungan dalam sabun ni?

Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C. Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih dan sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.

Ada kelulusan kkm?

Ada.. Sebelum saya menjual sabun Al Razi, saya akan pastikan ianya selamat digunakan dan berkesan kepada pengguna.

Berapa lama nak lihat kesannya?

Bergantung pada kulit masing2. Sebab kulit kita kan lain2.. Ada pengguna yang 3 hari dah rasa perubahan, ada yang 5 hari, ada yang seminggu.. Ingat! Untuk dapatkan kesan terbaik, jangan lupa pakai secara konsisten ya..

Boleh hilangkan parut jerawat?

Opkos boleh.. cepat atau lambat tu bergantung pada individu.. saya pun makan masa 2 bulan baru parut jerawat hilang. Tapi kalau jerawat, cepat je kesannya.. Jangat lupa, jeragat pun boleh hilangkan jugak tau..

Kalau tak berkesan? Dah macam2 produk saya cuba..

Tak salah mencuba, yang penting kita berusaha. Mana tahu produk lain tak sesuai dengan kulit muka awak.. Pastikan jauhi produk2 yang mengandungi bahan kimia.

Macam mana nak guna?

Penggunaan sama macam pencuci muka yang biasa.. Penggunaan 2x sehari da memadai. Selebihnya, cara penggunaan boleh tengok di belakang kotak..

Al Razi ni jual sabun sahaja ke?

Iya sis.. sabun yang khusus untuk menghilangkan segala masalah kulit rakyat Malaysia. Hanya dengan sabun sahaja, In Shaa Allah berkesan.

Boleh ke saya pakai dengan krim muka yang lain?

Semestinya boleh.. Sabun Al Razi ni 100% ekstrak herba dan ramuan terpilih. Boleh dipakai dengan krim muka jenama lain. Tiada kesan sampingan.

Kalau ada resdung boleh pakai tak?

Bolehhh..

Ada apa2 kesan sampingan tak? Kulit mengelupas ke?

Tiada. Tapi kalau kulit awak memang jenis yang kering, mungkin akan mengelupas sikit sebab nak keringkan jerawat. Tapi jangan risau, kesannya hanya sementara sahaja. Lepas tu dah okay..

Lelaki boleh pakai tak?

Tak kira lelaki atau perempuan, dua2 boleh pakai.

 

Cara Order Sabun Al-Razi

Cara Order Sabun Al Razi

 

Cara Kenalpasti produk original Sabun Al-Razi

original

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *