CMD

Terlalu Banyak Produk Perlu Dimakan?

Produk Shakl** Terlampau banyak untuk dimakan?

 

Kami pernah mengalami nasib yang sama apabila terpaksa menggunakan produk kesihatan dengan jumlah yang banyak dan mengambil masa lama untuk nampak perbezaan.

Kini kami memperkenalkan

da_green2

Concentrated Mineral Drops (CMD)

CMD Penyembuh Sakit Badan

 

“Berikan tubuh badan dengan nutrisi yang diperlukan dan biarkan badan kita menyembuhkan penyakit sendiri.”

Ini adalah falsafah utama disebalik setiap produk Ultimate Mineral Nutrition iaitu CMD. Kami tidak menyembuhkan badan, tetapi kami menggunakan kebaikan alam semulajadi untuk membantu badan memulihkan diri sendiri.

Pusat kebaikan yang ada di dalam mineral dan mineral surih yang terdapat dalam keseimbangan yang sempurna di Great Salt Lake, Utah, US . Tanah ( yang membekalkan rantaian makanan itu )bertindak menjadi mineral deplation, manakala Great Salt Lake menjadi mineral diperkaya .

Mineral dan mineral surih yang penting untuk tubuh manusia . Mereka memainkan peranan dalam metabolisme asas , bertindak sebagai pemangkin untuk bahan-bahan tertentu , dan membantu enzim dalam melakukan pekerjaan mereka .

Tetapi Apa Keistimewaan GREAT SALT LAKE?

asal usul CMD

Jawapannya adalah mudah : Kerana ketika semua air laut mengandungi kandungan mineral dan mineral surih (trace minerals) seperti yang dijumpai dalam badan manusia, kandungan mineral di Great Salt Lake adalah 6 hingga 10 kali lebih pekat berbanding air laut biasa. Kepekatan mineral  yang tinggi ini dan ekosistem yang unik bertindak sebagai self-purify untuk Great Salt Lake.

Maksudnya mineral yang digunakan dalam produk Ultimate Mineral Nutrition  lebih semula jadi tulen daripada mana-mana mineral jenis ini ditemui di tempat lain di dunia. Dan kerana tahap yang tinggi kesucian dan bentuk ionik dar ipada mineral , terdapat asimilasi badan segera dengan semua produk Ultimate Mineral Nutrition . Cara yang paling semulajadi dan berkuasa untuk memastikan kesihatan yang baik bermula dengan Ultimate Mineral Nutrition .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *