Ovi Spa Slimming

>>Anda Jenis Yang Suka Makan Manisan seperti Coklat? Tapi Suka Tidur?

>>Suka Pakai Pakaian Yang Bergaya dan Ketat? Tapi Susah Nak Bersenam?

>>Baru Lepas Bersalin? Risau berat badan tidak turun?

>>Kerja hanya duduk di pejabat? Boleh jadi punca obesiti!

 

Adakah anda mengalami nasib seperti ini?

Kami mencadangkan anda cuba…

da_green2

OVI SPA SLIMMING

ovi spa slimming set

Apa Yang Anda Boleh Capai Dengan hanya 5 LANGKAH Ovi Spa

Langkah 1 : Penyerapan haba

Luangkan masa 30 minit untuk kehangatan ‘OVISPA – KURUS RENDAM KAKI’ setiap malam sebelum tidur. Dengan suhu air yang mencukupi , haba telah diselitkan dengan campuran rahsia kami dalam ‘OVISPA – KURUS RENDAM KAKI’. Ia mengaktifkan dan memindahan haba serta tenaga ke dalam sel-sel badan , khususnya ke arah pengumpulan lemak melalui arah zon refleks kaki dalam badan.

Langkah ke 2: Transdermal

Bahan-bahan aktif dalam ‘OVISPA – KURUS RENDAM KAKI’ menghasilkan haba tambahan untuk dipindahkan melalui liang roma pada bahagian kaki dan tapak kaki sebagai persediaan untuk langkah seterusnya.

Langkah 3: Pembakaran Lemak

Bahan-bahan utama yang mencukupi dalam ‘OVISPA – KURUS RENDAM KAKI’ ( Nuciferine dan Kafein Silane C) akan memindahkan haba dan tenaga untuk mengaktifkan sel-sel badan untuk membakar lemak. Dalam keadaan ini lemak degil dalam badan akan dipecahkan kepada asid lemak bebas, juga akan memberi kemudahan untuk membakar lemak dengan lebih teliti serta memberi pengalaman untuk menguruskan badan yang lebih berkesan.

Langkah 4: Membuang dan menyimpan

Dengan metabolisma yang meningkat semua cecair lemak dan toksin akan keluar dari badan maka pemulihan tisu rosak dan kolagen akan bermula. Ikan Protein Laut Dalam dan ekstrak Centella asiatica disediakn bagi membantu untuk memulihkan badan dengan serat elastik dan tisu kolagen untuk hasil pemutihan yang berpanjangan.

Langkah 5: Hasil kulit yang sempurna

‘OVISPA – KURUS RENDAM KAKI’ juga digabungkan untuk kesan pemutihan kulit yang komprehensif  melalui bahan campuran seperti (asid L- askorbik , derivatif Vitamin C , ekstrak Licorice, Ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan yang asasnya merupakan agen pemutihan kulit) berfungsi  untuk menghasilkan tenaga haba dari titik tengah ke kaki yang akan memberi kesan kulit yang lebih cerah dan lebih jelas.

 

Ovi Spa (Promosi 3 Kotak)
RM150
Dapat 3 Kotak!
Tahan 30 hari!
Hari Pertama Kurang 1cm
Hari ke 30 kurang 8cm
FREE Poslaju
Ovi Spa
RM75
Dapat 1 kotak
Ada 10sachet 1 kotak
Hanya Rendam!
Hari Pertama Kurang 1cm
Hari ke 30 kurang 8cm

Apa yang anda akan rasa selepas menggunakan OVI SPA?

A) Rasa lebih ringan selepas 30 minit!

Bersedialah dan memulakan perjalanan dengan ‘OVISPA – KURUS RENDAM KAKI’ buat kali pertama! Kedua-dua kaki dan betis lebih merasa panas manakala suhu badan akan sedikit bertambah panas. Dalam 30minutes, akan berpeluh sekitar dada, belakang dan dahi menunjukkan titik pusat tindak balas telah terbuka sepenuhnya, ia membolehkan ‘OVISPA – KURUS RENDAM KAKI’ untuk bertindak semula jadi di seluruh badan. Berdiri dan berjalan-jalan rasa 20kg lebih ringan!

B) ‘OVISPA – KURUS RENDAM KAKI’ diwaktu Malam , Langsing ketika Siang !

Kejutan di pagi hari dengan seluar yang lebih longgar ! Membayangkan sesuatu? Mengukur dengan menggunakan pita ukuran dan mendapati ukuran anda telah kurang 1cm! Dalam 7 hari, badan dengan mudah boleh kehilangan 5-10 kg, kaki anda akan 2-3 cm lebih langsing!

C) Bentuk badan yang Cantik & Kulit yang lebih cerah !

Penurunan berat badan antara 15-20kg di sekitar lengan, pinggang, pinggul dan saiz paha akan tampak lebih langsing. Cantik manis dengan kulit yang putih seperti bunga lili ! Pasti akan lebih cerah, lebih muda dan lebih mantap berseri-seri dengan daya tarikan ! Ucap selamat tinggal pada Kedutan dan Kulit Kasar seperti Oren!

D) Sihat, Ramping dengan Bentuk Dada yang Cantik!

Ramping dengan ‘OVISPA – KURUS RENDAM KAKI’ tidak akan mengurangkan saiz payudara anda. Sebaliknya berasa gembira untuk bentuk payudara yang mantap, punggung bulat, dan pinggang yang ramping! Apabila telah mendapat bentuk badan ramping dan cantik, nikmati kehidupan anda tanpa fikir bentuk badan ramping akan kembali ke bentuk badan yang asal ! Memakai Potongan fesyen yang kecil, baju yang singkat dan miniskirts kini tiada lagi halangan ! Tiada lagi sembelit , pigmentasi kulit yang lebih cerah dan kitaran haid kembali normal.

Hari Pertama kurang 1cm, Hari ke-30 kurang 8 cm!!

Dari segi Sains klasik perubatan Cina ada menganggap ” kaki seperti akar kepada intipati “. ‘OVISPA – KURUS RENDAM KAKI’ adalah gabungan rahsia yang memerlukan anggaran 45 ℃ air suam untuk mendapatkan manfaat sepenuhnya. Interaksi antara haba dan pengapun

Testimoni Pengguna Ovi Spa Slimming Murah

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

One thought on “Ovi Spa Slimming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *